5x uitjes en dingen om te doen in Apeldoorn

Dingen om te doen in Apeldoorn

Ga je binnenkort een weekendje weg naar Apeldoorn? Maar heb je geen idee wat er allemaal te doen is? In Apeldoorn en de omgeving is van alles te doen, voor jong en oud. Hier is onze lijst met de meest leuke uitjes in Apeldoorn (ook bij slecht weer). 

1. Op avontuur in de Apenheul

Een van de grotere, bekende attracties van Apeldoorn is de Apenheul. Een prachtig groen natuurpark, waar je als bezoeker gewoon tussen de apen loopt! 

2. Bezoek Paleis Het Loo

Paleis Het Loo, dat ook wel ‘Versailles van het Noorden’ wordt genoemd, is een prachtig paleis aan de rand van Apeldoorn. Het paleis is sinds 1984 toegankelijk voor publiek, waardoor het mogelijk is om op eigen gelegenheid alle kamers en zalen te bewonderen. Ook de botanische tuinen zijn de moeite waard om te bezichtigen.

3. Dineren bij Silk Dining

Breng een bezoekje aan Silk Sushi & Asian Dining in Apeldoorn. Dit moderne en sfeervolle restaurant bevindt zich in het centrum van Apeldoorn en neemt je mee op reis door het culinaire Azië. De Zijderoute was de leidraad voor het samenstellen van de uitgebreide kaart, waar onder meer authentieke gerechten uit de Indonesische, Koreaanse, Thaise en Chinese keuken op staan. Naast deze fusion gerechten, wordt er voornamelijk sushi geserveerd. 

4. Klimmen in Klimbos Veluwe

Zin om iets actiefs te doen? Ga dan naar Klimbos Veluwe. Het perfecte uitje voor de actievelingen onder ons. Je kan hier kiezen uit 9 routes, welke zelfs tot 18 meter hoog gaan! 

5. Spannend potje Glowgolf

Speel samen een spannend potje minigolf in het donker op de mooie banen van GlowGolf. Glowgolfen is eigenlijk glow in the dark golfen. Van lichtgevende blacklight schilderingen, vloerbedekking, golfbanen tot sticks en ballen, alles geeft licht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *