In Nederland op vakantie of naar het buitenland?

eiland

Heb jij al vakantieplannen gemaakt dit jaar? De zomer van 2021 lijkt er voor veel mensen anders uit te gaan zien dan de zomer van 2020. In 2020 was het veelal niet mogelijk om naar het buitenland op vakantie te gaan, mede door de geldende coronaregels. Inmiddels lijkt er gelukkig weer heel wat mogelijk te zijn. 

Meerdere Europese landen zijn weer te bezoeken 

Eerder dit jaar was het in veel gevallen niet mogelijk (of sterk afgeraden) om meerdere Europese landen te bezoeken. Alleen noodzakelijke reizen werden toegestaan. Een vakantiereis valt daar helaas niet onder. Gelukkig lijkt het nu weer mogelijk te zijn, al heb je in de meeste gevallen nog wel een positieve coronatest nodig. Vlak voordat je op reis gaat, heb je nog een PCR test met certificaat nodig. Deze testen zijn te verkrijgen bij How are you diagnostics

Ben je nog op zoek naar een leuke bestemming voor de zomer van 2021? We raden je de volgende Europese bestemmingen aan: 

Mallorca

Mallorca heeft het allemaal! Er is een moderne stad aanwezig. Als shopaholic kun je hier zeker slagen. Ga je liever voor cultuur en historie? Ook dan geniet je op Mallorca. Ga je met het hele gezin op vakantie en ben je op zoek naar een bestemming waar er voldoende themaparken te vinden zijn? Ook dan is Mallorca top! Als zonaanbidder (en liefhebber van het strand) raden we je ook aan om een bezoek te brengen aan Mallorca. 

Albufeira

Voldoende vermaak, mogelijkheden zat om te relaxen en een bruisend nachtleven. Het is allemaal te vinden op Albufeira!

Heb jij nog goede tips als het gaat om Europese bestemmingen? Laat gerust een reactie achter op deze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *