Op Vakantie in Eigen Land op Buitenplaats Beekhuizen

Op vakantie in eigen land is met Buitenplaats Beekhuizen een vakantie om naar uit te kijken. Hier kunnen zowel stelletjes, gezinnen als singels met honden terecht voor een ideale ontsnapping aan het drukke leven. Even het rusteloze bestaan is dan ook alles behalve moeite op Buitenplaats Beekhuizen en daarom echt een aanrader voor een vakantie in eigen land. Naast verschillende activiteiten, zijn er ook verschillende ontspanningsmogelijkheden en uitstapjes te maken naar omliggende steden en dorpen. 

Buitenplaats Beekhuizen

Natuur recreatie Buitenplaats Beekhuizen

Buitenplaats Beekhuizen ligt in de omgeving van het Gelderse Rozendaal, Arnhem, Doesburg en Velp. De mogelijkheden om de natuur in te gaan zijn daarom oneindig en aan diversiteit geen gebrek. Wandel door de heide, over de verschillende heuvels, over het zand of geniet van de mooie omgeving in het bos. Toe aan wat anders? Deze omgeving ontleend zich perfect voor mountainbikers met verschillende ervaringen. Beginnende mountainbikers zijn dan ook zeker welkom op de verschillende routes en kunnen zo zorgeloos buiten recreƫren.

Voor de liefhebbers is er ook nog de mogelijkheid om paard te rijden of hard te lopen in de omgeving. Buitenplaats Beekhuizen biedt verschillende routes en mogelijkheden. Tennissen of golfen kan in het nabijgelegen tenniscentrum of op de golfbaan op korte afstand van Buitenplaats Beekhuizen.

Door de rustige omgeving en de goed uitgeruste accommodaties kunnen ouders in alle gemak genieten van de omgeving terwijl de kinderen dat ook doen. Op Buitenplaats Beekhuizen maken zelfs de jongsten kennis met de natuur en kan er zelfs in de accommodaties in de speelhoek gespeeld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *