Oud en nieuw vieren tijdens een pandemie

We zijn er inmiddels wel bekend mee. De hele wereld is op haar kop gezet door het coronavirus. We zitten met zijn allen al langer dan een halfjaar thuis. Tijdens de zomer zijn hier en daar wat versoepelingen geweest waardoor een aantal mensen toch op vakantie zijn gegaan. Inmiddels stijgen het aantal coronagevallen weer, waardoor reizen sterk wordt afgeraden. Veel mensen vragen zich hierdoor af hoe oud en nieuw gevierd zal worden. Kan dit überhaupt? Hoe staat er voor met de cijfers? Wat kunnen we wel en niet doen? Zo zijn er een hoop vragen waar iedereen mee zit.

Op vakantie met je huisgenoten

Ben je met zijn allen heel het jaar nergens naartoe geweest? Kies dan voor een luxe vakantie in de Dordogne. Je hebt meer kunnen sparen dan normaal waardoor je wel kunt kiezen voor een luxere vakantie dan normaal. Natuurlijk kun je ook vakantieparken bezoeken met je familie als je nog thuis woont.

Organiseer een buurtfeest

Iets wat je waarschijnlijk nog nooit hebt gedaan, maar wat we het afgelopen voorjaar wel voorbij hebben zien komen in Nederland. Huur met de hele buurt koptelefoons in en organiseer een buurtfeest. Iedereen kan zo op zijn of haar balkon staan met een koptelefoon op en genieten van een geweldige oud en nieuw playlist. Huur je koptelefoons in via een feestorganisatie? Dan kun je daar ook geshikte dj’s vinden voor het feest.

Een andere manier van oud en nieuw vieren

Natuurlijk hopen we allemaal dat het eenmalig is dat we op deze manier oud en nieuw moeten vieren. Met deze gedachte kunnen we ook kiezen voor een rustigere oud en nieuw dan de meeste mensen normaal gewend zijn. Wat je dan kunt doen? Bellen met familie, een spelletjesavond houden, karaoke thuis of een filmavond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *