Proef de gastvrijheid

hotel Venlo

In een prachtige omgeving ligt hotel Venlo, de gastvrijheid proef je direct al als je er binnenkomt. Vriendelijke en zeer gastvrije medewerkers waarbij je niets te kort zal komen tijdens je verblijf, schitterend uitzicht op de mooie natuur die Limburg te bieden heeft. De forellenvijvers zijn uniek, maar ook de bossen geven je een goed gevoel. Luxe kamers die voor iedereen geschikt zijn, ook wanneer je van iets eenvoudiger houdt ben je welkom want de Maashof is voor iedereen beschikbaar.

Heerlijk dineren in het hotel

Bij een overnachting in hotel Venlo moet je natuurlijk ook de gelegenheid hebben om te genieten van een heerlijke lunch en diner, alle gerechten op de kaart zijn gemaakt van producten die uit het seizoen komen. Wat je ook neemt van de kaart, je hebt altijd te maken met gerechten die vers zijn en heerlijk smaken. Combineer dit met het prachtige uitzicht en je wilt niet anders meer. Optimaal genieten voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zomer en winter ben je er welkom, want in de wintertuin of de serre is het ook heerlijk vertoeven.

hotel Venlo

Ook voor zakelijk gebruik

Of je nu als particulier overnacht bij hotel Venlo, of je bent er met je bedrijf om te vergaderen in een van de moderne vergaderzalen. Voor de hete zomers zijn alle zalen uitgerust met airconditioning, en voorzien van de modernste technieken om je bijeenkomst tot een succes te maken. Natuurlijk wordt de inwendige mens ook niet vergeten tijdens de vergadering, de Maashof is meer dan alleen een locatie om te kunnen vergaderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *