Soorten vakanties naar Italië

Ben je al aan het bedenken waar je heen wilt in de zomervakantie? Als je nog nooit op vakantie bent geweest in Italië is dit land zeker de overweging waard! Italië heeft naast lekker weer, mooie landschappen en heerlijk eten een hoop te bieden! Reis af naar het Gardameer, net als vele andere Nederlanders en geniet in een mooi vakantiehuis of camping van de prachtige steden rondom het Gardameer en de prettige stranden.

Reis met de auto naar Italië

Autovakanties zijn erg populair bij Nederlanders. Je boekt een camping of mooi huisje in Italië, pakt de spullen en zet de familie in de auto en je kunt op pad. Laagdrempeliger op vakantie gaan kan natuurlijk niet. Zeker als je gewend bent met een caravan op pad te gaan, dan is het vakantie-klaar maken van de caravan ook al voorpret voor de vakanties. Als je allemaal geen zin hebt in deze voorbereiding of dagenlang onderweg zijn, kun je er ook voor kiezen om met het vliegtuig naar Italië af te reizen en hier bijvoorbeeld een huurauto te nemen. Dat kan al voor enkele tientjes per dag.

fly drive

Kies voor een vakantie zonder zorgen

Er zijn diverse reisbureaus die zogeheten fly drive Italië vakanties aanbieden. Deze vakanties zijn erg betaalbaar en je ervaart het comfort van een rustige vliegreis (zowel heen als terug) en de flexibiliteit van een eigen auto tijdens je vakantie in Italië. Zo blijf je eigen baas over je verblijf en de plaatsen die je wilt bezoeken en ben je niet afhankelijk van andere partijen waarmee je van A naar B wilt reizen tijdens je vakantie in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *