Vier ontspannen je vakantie

genieten

Iedereen verlangt er altijd naar, heerlijk op vakantie met het hele gezin waar je het hele jaar naar uitgekeken hebt. Heb je nog geen tijd gehad om een park te vinden, dan is een last minute vakantiepark met subtropisch zwembad een uitstekende keuze. Heerlijk met de kinderen genieten van alle leuke dingen die het zwembad heeft te bieden, durf je van de stroomversnelling met de kinderen of een van de supersnelle glijbanen? Wil je aan je conditie werken tijdens je vakantie, dan kun je op je gemak baantjes zwemmen in het wedstrijdbad.

Ook buiten lekker zwemmen

Zomervakantie zonder te genieten van de zon in het buitenzwembad is geen vakantie, bij het last minute vakantiepark met subtropisch zwembad is ook een buitenzwembad aanwezig. Dit zwembad ligt naast de camping, en is perfect onderhouden en heerlijk om in de zomer een duik in te nemen. Voor de kinderen is er een spectaculaire glijbaan aanwezig, wil je een mooi kleurtje krijgen dan kun je van de zon genieten rondom het zwembad op de ligbedden. Op deze manier kun je de kinderen op een wel heel ontspannende manier in de gaten houden in het zwembad. 

last minute vakantiepark met subtropisch zwembad

Verschillende faciliteiten

Boek je een last minute vakantiepark met subtropisch zwembad, dan is dit natuurlijk niet het enige wat er te doen is in het park. In de kinderspeeltuin kunnen de kinderen naar hartelust lekker spelen, voor de kleine kinderen is er ook leuke animatie zodat zij ook worden bezig gehouden. Heb je zin om de omgeving te verkennen, huur dan een fiets of een elektrische chopper en trek er lekker op uit. In het restaurant kun je als je terugkomt heerlijk dineren om een mooie vakantiedag lekker af te sluiten. Geniet nog even buiten van de frisse lucht op je terras, om met een heerlijk gevoel je comfortabele bed in te gaan in je bungalow. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *