Vind een uniek verblijf op Ameland

Ben je op zoek naar een mooie vakantiebestemming dichtbij huis? Dan is een verblijf op Ameland het overwegen waard. Dit Nederlandse Waddeneiland is gelegen boven de provincie Friesland en is met recht een bijzonder eiland te noemen. Er valt op dit eiland namelijk onwijs veel te beleven. Ben je nieuwsgierig naar deze Nederlandse parel in de Waddenzee? Boek dan een fijn verblijf op Ameland en ga dit veelzijdige eiland ontdekken!

Keuze uit diverse hotels  

Ondanks dat Ameland niet heel groot is, heeft het toch een relatief groot aanbod hotels. Van luxueuze hotels tot basic familiehotels; Ameland heeft het allemaal. Word je graag ondergedompeld in luxe tijdens jouw vakantie? Dan is hotel Nobel echt iets voor jou. Geef jij liever de voorkeur aan een basic en betaalbaar familiehotel? Dan is hotel De Jong een uitkomst. Dit hotel beschikt over simpele hotelkamers zonder al te veel voorzieningen. Je hebt hier alles wat je nodig hebt en voor de overige voorzieningen kun je terecht in het dorp. Het hotel is namelijk gelegen in het centrum van het dorpje Nes. Hierdoor zijn alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. 

Locatie van het hotel

Ameland bestaat uit vier dorpen, genaamd: Buren, Hollum. Nes en Ballum. De hotels zijn allemaal in of rond deze dorpjes gelegen. Hierdoor zijn de benodigde voorzieningen en/of bezienswaardigheden altijd op een steenworpafstand. Alvorens je een hotel op Ameland gaat boeken, is het raadzaam enige research te verrichten. Wat wil je allemaal gaan doen tijdens jouw vakantie? Of wil je juist helemaal niets doen en vind je het belangrijk dat jouw hotel op een rustige plek gelegen is? Bepaal voor jezelf waar op het eiland je graag wilt verblijven. En onderzoek vervolgens welke hotels Ameland op die locatie voor jou in de aanbieding heeft. Voor welk hotel kies jij?

Waarom Ameland als vakantiebestemming?

Dat Ameland een relatief klein eiland is, doet niets af aan de grootse vakantiebeleving die je hier zult ervaren. Ameland is een mooi voorbeeld van een bestemming die laat zien dat je niet ver van huis hoeft te zijn voor het ultieme vakantiegevoel. Kom bijvoorbeeld volledig tot rust tijdens een wandeling over het zevenentwintig kilometer lange strand. Of geniet van de mooie flora en fauna in een van de bijzondere natuurgebieden. Ben je een echte cultuurliefhebber? Dan is het bezoeken van de verschillende pittoreske dorpjes een aanrader. Ook voor de sportievelingen is Ameland een mooie bestemming. Van kano├źn op zee tot het beklimmen van een vuurtoren; het kan allemaal op Ameland. Dit Waddeneiland is dus met recht een veelzijdige vakantiebestemming te noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *