Waarom een camper huren?

Hou jij ook zo van rondreizen en veel bekijken? Veel in de natuur zijn prachtige fiets of wandelingen maken spontaan als je een mooie plek tegenkomt. En dat je te allen tijde als de plek waar je aankomt niet zo bevalt gewoon weer verderop gaat kijken en nergens aan vast zit. Maar je hebt geen zin in een tentje waar je niet even lekker rechtop kan gaan staan. Of comfortabel een middag binnen kunt vertoeven als je met een regenachtige dag eens even niets wilt ondernemen. En wat het rondtrekken behoorlijk bemoeilijkt want elke keer de tent afbreken en opbouwen dat wordt je behoorlijk zat en dan heb ik het nog niet over de toiletgebouwen en douchen op de camping. Dat viel mij steeds zwaarder, maar je wilt wel het avontuurlijke en het vrije gevoel, dan is dit de oplossing. En tot 8 personen kun je met je gewone B rijbewijs een camper huren.

wat voor camper past bij jou?

Bedenk dat het er wel eens van gaat komen dat je veel kilometers gaat maken, zorg ervoor dat je zo prettig mogelijk rijdt. Zo heb ik bijvoorbeeld liever een handgeschakelde camper dan een automaat. En met hoeveel personen ben je van plan te gaan? Heb je een gezin? Wil je fietsen meenemen? Kook je liever op gas of op elektrische plaat? Waar wil je heen, warm of koud klimaat, airco noodzakelijk of niet zo belangrijk? Voor een goed advies bespreek je dit soort wensen het liefst met een van de specialisten van dealer adria campers. Die kunnen je perfect informeren over wat je het beste kunt doen.

wat zijn de voordelen bij dealer adria campers, camper huren?

Je krijgt prima voorlichting en samen bekijk je de mogelijkheden zodat je een heerlijke vakantie tegenmoet ziet. De camper is WA en casco verzekerd inclusief inzittenden. De camper is kant en klaar voorzien van gegarandeerd goed werkende koelkast, keuken en sanitaire voorzieningen. En mocht je onderweg ergens tegen aan lopen dan kun je altijd bij de dealer adria campers voor oplossingen terecht. Dat is een geruststellend idee. Niets staat je topvakantie nog in de weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *